Personvernregler for military-review.com

Personvernregler for military-review.com
Personvernregler for military-review.com
Anonim

På military-review.com, tilgjengelig fra military-review.com, en av våre hovedprioriteringer er personvernet til våre besøkende. Dette personvernerklæringsdokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av military-review.com og hvordan vi bruker det.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre nettaktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte og/eller samler inn i military-review.com.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene.

Informasjon vi samler inn

Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli gjort klart for deg på det tidspunktet vi ber deg oppgi personopplysningene dine.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta tilleggsinformasjon om deg som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedlegg du sender oss, og all annen informasjon du måtte velge å oppgi.

Når du registrerer deg for en konto, kan vi be om din kontaktinformasjon, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på ulike måter, inkludert for å:

  • Tilby, drifte og vedlikeholde nettstedet vårt
  • Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
  • Forstå og analyser hvordan du bruker nettstedet vårt
  • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
  • Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon knyttet til nettstedet, og for markedsførings- og reklameformål
  • Sender deg e-poster
  • Finn og forhindre svindel

Loggfiler

military-review.com følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Informasjonskapsler og Web Beacons

Som alle andre nettsider, military-review.com bruker "informasjonskapsler". Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, vennligst les informasjonskapsler-artikkelen på nettstedet Generate Privacy Policy.

Google DoubleClick DART Cookie

Google er en av en tredjepartsleverandør på nettstedet vårt. Den bruker også informasjonskapsler, kjent som DART-informasjonskapsler, for å vise annonser til våre besøkende basert på deres besøk på military-review.com og andre nettsteder på internett. Besøkende kan imidlertid velge å avslå bruken av DART-informasjonskapsler ved å besøke Googles retningslinjer for personvern for annonser og innholdsnettverk på følgende URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Våre annonsepartnere

Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og web-beacons. Våre annonsepartnere er oppført nedenfor. Hver av våre annonseringspartnere har sine egne retningslinjer for personvern for sine retningslinjer for brukerdata. For enklere tilgang har vi hyperlenket til personvernreglene deres nedenfor.

Google: policies.google.com/technologies/ads

Advertising Partners personvernregler

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernreglene for hver av annonsepartnerne til military-review.com.

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på military-review.com, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Noter det military-review.com har ingen tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredjeparts retningslinjer for personvern

military-review.com Retningslinjer for personvern gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleseralternativer. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan den finnes på nettlesernes respektive nettsteder.

CCPA personvernrettigheter (Ikke selg min personlige informasjon)

Under CCPA, blant andre rettigheter, har forbrukere i California rett til:

Be om at en virksomhet som samler inn en forbrukers personopplysninger, avslører kategoriene og spesifikke deler av personopplysninger som en virksomhet har samlet inn om forbrukere.

Be om at en bedrift sletter eventuelle personopplysninger om forbrukeren som en bedrift har samlet inn.

Be om at en virksomhet som selger en forbrukers personopplysninger, ikke selger forbrukerens personopplysninger.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

GDPR databeskyttelsesrettigheter

Vi vil gjerne sørge for at du er fullstendig klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

Rett til innsyn – Du har rett til å be om kopier av dine personopplysninger. Vi kan kreve en liten avgift for denne tjenesten.

Retten til retting – Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fyller ut informasjonen du mener er ufullstendig.

Retten til sletting – Du har rett til å be om at vi sletter dine personopplysninger, under visse betingelser.

Retten til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.

Rett til å protestere mot behandling – Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger, under visse betingelser.

Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Barnas informasjon

En annen del av prioriteringen vår er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede deres nettaktivitet.

military-review.com samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å umiddelbart fjerne slike opplysninger. informasjon fra våre registre.

Populær etter emne